Trokán Nóra

Augusztus 13-án született Budapesten. Lovastanárként is dolgozik a színészi pálya mellett.


Pin On Leisure Time Activities

A színésznő nem szokta mutogatni kedvesét a.

. Trokán Nóra augusztus 20-án kimondta a boldogító igent. Bár húgával sok időt töltött a. A kedvesét azonban nem mutatja meg a nagyközönségnek.

Ki Trokán Nóra titokzatos pasija. 1 day agoTrokán Nóra nem szeretné kiteregetni magánéletét meglehetősen keveset beszél párkapcsolatáról is. Nóra szinte sosem beszél a magánéletéről.

1 day agoA gyönyörű színésznő augusztus 20-án mondta ki a boldogító igent mindez közösségi oldaláról derül ki. 1 day agoTrokán Nóra az Instagramon fedte fel a legnagyobb titokban megtartották az esküvőjüket a párjával. Trokán Nóra is a Hungarian actress fashion model Instagram star and social media influencer who has claimed global popularity as an actress because of her remarkable.

Édesapja Trokán Péter és édesanyja Papadimitriu Athina akik 11 éves korában elváltak. Trokán Nóra arról is mesélt hogy az egyik legkomolyabb és legnépszerűbb művészszínház új produkciójára mondott nemet azért hogy kipróbálja magát egy westernre. Tudj meg róla mindent és barátkozz a többi rajongóval.

Mindössze annyit tudni hogy 2017-ben szakított a nála közel hat évvel fiatalabb. Trokán Nóra ritkán beszél a magánéletéről de azt azért tudni lehetett róla. Édesanyja Papadimitriu Athina édesapja Trokán Péter színészek.

She is a well-known face in the Hollywood IndustryShe has also appeared in. Trokán Nóra augusztus 20-án mondta ki a boldogító igent de sikerült egy hónapig titokban tartania a. Trokán Nóra Wiki Trokán Nóra Biography.

Amit a csodatölcsérről tudni érdemes. Trokán Nóra Instagramon tett közzé egy fotót a. Pont egy éve azonban azt elárulta a Blikknek hogy párjával hatalmas.

She got popular for her role as Maja in the movie named Swoon. 1 day agoTrokán Nóra a minap az Instagram-oldalán tett közzé egy esküvői fotót ami alapján úgy fest összeházasodtak a párjával. Ha a magánéletéről van szó a színésznő nagyon titokzatos.

Életemben először akkor ültem. Trokán Nóra magánéletéről gyakorlatilag semmit nem lehet tudni. Színészcsalád gyermeke édesapja Trokán Péter színész édesanyja Papadimitriu Athina színésznő testvére Trokán Anna szintén színésznő.

1 day agoTrokán Nóra férjhez mentFotó. Erről mindössze egy közösségi oldalon publikált poszt árulkodott. Azt hogy Trokán Nóra szereti a lovakat köztudott.

Miközben a színésznő nővére Trokán Anna első babáját várja és családjára koncentrál addig Trokán Nóra magánélete nem alakul túl jól. Édestestvére Trokán NóraMindannyian színészek. Életrajz adatok képek háttérképek vélemények.

A Story magazin informátora. Trokán Nóra is a famous Actress from Hungary. Hamiltont a biztonsági autó mentette meg.

Trokán Nóra is a Hungarian entertainer design model Instagram star and online media powerhouse who has guaranteed. Ezt még megbánod Bulvár. Trokán Nóra közösségi sztáradatlapja.

A fotón a pár mellett két ló is sétál. A Tanár című sorozat sztárjának szerelmi életéről az utolsó hír az volt hogy 2017-ben. 2009-ben diplomázott a Színház- és.


Facebook Surf Girls Paddle Surfing Standup Paddle


Trokan Nora Onmagat Fotozta Az Instyle Cimlapjara Werkvideo Instyle Mirror Selfie Selfie


Trokan Nora 2013 11 Dieta Fitnesz Trokannora Fashion Portrait Photography Fashion Portrait Fashion


Neve Trokan Nora Foglalkozas Szineszno Szuletett 1986 08 13 Magyarorszag Budapest Magassag Csillagjegy Oroszlan Backless Dress Dresses Fashion


Elindult Az Evad Trokan Nora Fenykepen A Marz Fruzsi Es Zayzon Zsolt Szineszhazaspar Lathato A Kecskemeti Ka Dresses With Sleeves Long Sleeve Dress Instagram


Trokannora 2013 09 Fashion Instyle Women Wear


Trokan Nora Fashion Portrait Photography Fashion Portrait Beauty


Designer Eszter Cselenyi Hair Zsanet Fabian Makeup Vision Makeup Styling Lilla Lendvai Location Paloma Models Orosz Barbara Trokan Nora Bocskor Biborka


Szineszno Fekete Pulival Trokan Nora Interju Kepmas Magazin Nora


Trokan Nora Most Nagyon Klassz Minden Nlcafe Nlcafe Hu Beauty Actresses Fashion


Nora Trokan Irtr Fashion Outfit Beautiful Pretty Pretty Face Fashion Beautiful


Cover Girl Trokan Nora Photographer Lazslo Emmer Styling Eli Van Poeyer Make Up Anna Gera Hair Instyle Game Of Thrones Characters Fictional Characters


Pin On Leisure Time Activities


Pin On Leisure Time Activities


Nora Trokan For Evszakok Krisztian Eder Photography Film Fashion Nanushka Women S Top


Pin On Leisure Time Activities


Cover Instyle Hungary September 2013 Cover Girl Trokan Nora Photographer Lazslo Emmer Styling Eli Van Poeyer Make Instyle Orange Dress Covergirl


Cover Girl Trokan Nora Photographer Lazslo Emmer Styling Eli Van Poeyer Make Up Anna Gera Hair Kepi Instyle Movie Posters Movies


Pin On Hungry

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel